Cookie- og privatlivspolitik


Trådløse netværk

Det er ikke verdens letteste emne at kaste sig over, men på trods af det, er det lykkes forfatteren at forklare tingene rigtig godt.

Set til:

69,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hæftet om trådløse netværk henvender sig til dem, der vil i gang med at installere et trådløst netværk, men som ikke føler, at de har styr på hele processen. Og hvem har i øvrigt det? Det ser ud til at forfatteren Jens Nyhus har styr på sagerne, for han forklarer tingene ganske grundigt. Efter en gennemgang af grundbegreber og fagudtryk, går han i gang med at bruge to forskellige routermærker som eksempler til at opsætte et trådløst netværk. Og det er altid rart med eksempler, også selv om man ikke ejer en af de to routere. Ved hjælp af eksemplerne får man en grundig gennemgang af begreber og procedurer og ikke mindst sikkerhedsindstillingerne, der er så vigtig på et trådløst netværk.

Hæftet gennemgår opsætningen i både Windows XP og Vista, og det er godt set af forfatteren, for der er mange, der stadig bruger XP. Man får også en guide til at etablere et trådløst netværk via mobilnettet. Og på forlagets hjemmeside kan man gratis hente et ekstra kapitel til hæftet.

Alt i alt er der tale om et glimrende hæfte, som mange vil have glæde af. Netværk er ikke lige det nemmeste at have med at gøre og at forklare, så alle kan forstå det, men Jes Nyhus går både grundigt og pædagogisk til værks, så selv en nybegynder har en god chance for at være med.

Hæftet om trådløse netværk er på 77 sider og trykt i sort-hvid, hvilket desværre gør de uundværlige skærmbilleder grumsede og ret svære at se klart.

Fakta
  • Grundigt

  • Letforståelig

  • Både for XP og Vista

  • Billig

  • Kedeligt layout

Forlaget Libris

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her