Cookie- og privatlivspolitik


Toshiba Satellite P300-167

Toshibas bærbare giver masser af ydelse til en lav pris, gode højttalere og en stor harddisk.

Set til:

6.500,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Toshiba Satellite P300-167 giver masser af ydelse til prisen, mange lækre detaljer såsom de indbyggede Harman Kardon-højttalere, ansigtsgenkendelse og flere tv-tilslutningsmuligheder, men Toshibas bærbare understøtter ikke de nyeste netværksstandarder.

Første gang vi tændte den bærbare, fik vi lidt af et chok – der er installeret et hav af irriterende småprogrammer, som forlænger opstartstiden med flere ulidelige minutter. Til gengæld blev det godt, da vi fik ryddet op på den store harddisk.

Satellite P300-167 er faktisk en stærk bærbar, som kan bruges til alt fra billed- og videoredigering og til spil, men vi er skuffede over netværkstilslutningerne, som er de gamle og langsomste af slagsen og altså ikke gigabit eller den trådløse n-standard. Til gengæld medfølger et ansigtsgenkendelses-program, som i kombination med webkameraet kan indstilles til kun at lade dig bruge computeren – og det virker rigtig godt.

Højttalerne leverer en god bas i testen, og man kan virkelig mærke den i skrivebordet. Dog er diskanten og mellemtonen lidt for skarp, og det sætter en naturlig begrænsning for, hvor højt man kan holde ud at spille.

Toshibas bærbare giver masser af ydelse til en lav pris, gode højttalere og en stor harddisk. Men netværkstilslutningerne er af den gamle og semiforæld­ede slags.

Fakta
  • Lav pris

  • Høj ydelse

  • Gamle netværksstandarder

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
DRM-fri musik i 2008

DRM-fri musik i 2008

I løbet af 2008 forventer TDC at sælge mp3-musik uden kopibeskyttelsen DRM på nettet. Dermed følger selskabet udmeldinger fra de fire største pladeselskaber.

Læs mere

Laptop-Glider

Laptop-Glider

Laptop-Glider er den utraditionelle og lidt omstændelige løsning på et overfyldt skrivebord.

Læs mere

Dane-Elec zpen

Dane-Elec zpen

Zpen er en god partner til referenten med den pæne håndskrift.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her