Cookie- og privatlivspolitik


Toshiba Satellite A100-886

A100-886 er en billig og robust bærbar, der kan holde til nogle tæsk på rejsen, men ydelsen er lav.

Set til:

7.399,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Toshibas bærbare leveres med en ret skrabet konfiguration. Den er dog i besiddelse af nogle praktiske kvaliteter, der gør den til en fin bærbar partner på rejsen.

Toshiba Satellite A100-886s absolutte force er det hårdføre kabinet og det spildsikre tastatur, som gør den ekstrarobust og egnet til brug under transport. Den føles særdeles fast i kødet, og der er hverken mislyde, raslen eller den evindelige plasticknirken, når man håndterer den.

Når det kommer til den tekniske indmad, kan man godt mærke, at der er blevet sparet. Harddisken er ret lille (80 GB), og hukommelsen er kun på 1 GB. Processoren er for så vidt ganske habil, men i kombination med det ret svage grafikkort ryger den samlede ydelse helt ned under gulvbrædderne. Denne bærbare egner sig bestemt ikke til grafiktungt arbejde eller spil. Til gengæld kan den sagtens afvikle kontorprogrammer som det gode medfølgende Microsoft Works 8.5.

Selv om prisen er lav, synes vi alligevel, at den er i overkanten. For 500 kroner mere (omkring halvdelen af hvad en ekstra gigabyte hukommelse koster) kan man få en bærbar med langt flere muligheder.

Toshibaens skærm er en anelse vag i kontrasten, og derfor savner billedet saft og kraft og bliver lidt kedeligt i det. Til gengæld er farvebalancen helt i orden, når man kigger med fra den rette vinkel.

Fakta
  • Spildsikkert tastatur

  • Føles robust

  • Prisen er i overkanten

  • Skrabet konfiguration

  • Lav samlet ydelse

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her