Cookie- og privatlivspolitik


Topcom Wireless IP cam 2000

Vi kan godt lide Topcoms nye web-kamera, også selv om det er en anelse nørdet.

Set til:

1.390,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Topcom Wireless IP cam 2000 er et rendyrket overvågningskamera. Det er stort og robust, kan kobles direkte på netværket helt udenom pc'en, og så er det nemt at komme i gang med. Men for at få fuld glæde af de mange muligheder, kræver det, at man har mere end almindeligt godt tjek på sit netværk.

Web-kameraet har ingen USB-porte og kan faktisk kun bruges, hvis det kobles på netværket (almindeligt eller trådløst 802.11 b/g). Til gengæld er det sjældent, at vi støder på netværksprodukter, der er så nemme at komme i gang med med den gode danske manual i hånden, tager det kun få minutter at sætte op. Derfra er man så overladt til sig selv, og for at kunne bruge den bedste funktion, nemlig at få adgang til kameraet via internettet, skal man kende sit netværk indgående og være bekendt med begreber som IP-adresser og port-forwarding.

Kameraet kan betjenes via den medfølgende software, som i øvrigt kan styre op til fire kameraer af gangen. Det er ret nemt at overskue og giver ikke så mange andre muligheder end at holde øje med, om der er ubudne gæster eller ej. Hvis man fx vil optage en videosekvens, er man tvunget til at "programmere" softwaren, så den optager i et nærmere defineret tidsrum - i den forbindelse savner vi den gode gamle røde Optage-knap! Man kan også betjene kameraet direkte fra Internet Explorer, hvor man bl.a. kan få det til at sende e-mails med sine optagelser.


Rent fysisk føles Wireless IP cam 2000 meget solidt. Det er forholdsmæssigt stort, og en snedig detalje er, at den medfølgende metalfod både kan skrues fast foroven og forneden på kameraet - så kan det nemt hænges op under loftet. Billedkvaliteten er ganske fin uden at imponere. Maksimalopløsningen er 640 x 480 pixels, og selv om billedet er en smule groft i det, er farverne og skarpheden i orden.

Fakta

Topcom Wireless IP cam 2000

  • Føles meget solidt

  • Understøtter trådløst netværk

  • Kan betjenes via internettet

  • Kræver netværkskendskab

  • Primitiv software

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her