Cookie- og privatlivspolitik


Topcom Powerlan 200

Dette homeplug-sæt er konstrueret efter en forældet standard, både hvad angår hastighed og kompatibilitet.

Set til:

800,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Trods tallet 200 i model­betegnelsen er dette sæt fra Topcom angivet til en forbindelseshastighed på 85 megabit/sekund. Det umiddelbare indtryk af enhederne er, at der ikke er spildt kræfter på noget overflødigt. Der er ingen knapper overhovedet, blot tre status­lamper. Enheden er en lille plastikklods. Manualen er ganske udmærket oversat til dansk. Den beskriver letforståeligt tilslutning af enheden og gennemgår det medfølgende program, der skal bruges for at aktivere kryptering af enhederne.

Det er bedre at have en knap direkte på enhederne, så man helt slipper for at installere et program og spekulere over konfigurationer og adgangskoder. Det er nu ikke nødvendigt at bruge programmet, for sættet fungerer umiddelbart efter tilslutning, og forbindelsen er klar på et øjeblik.

Programmet er kun nødvendigt, hvis du vil beskytte netværket mod indtrængen. Og da det kun skal gøres én gang, er det en overkommelig opgave. Når det er sat op, er det ikke nødvendigt at bruge adgangskoden for at sætte flere computere på netværket. Målingerne viser, at sættets tophastighed er testens laveste. Til gengæld holder hastigheden fint på længere afstande.

Men hvis du er på udkig efter tophastighed på kort afstand, er dette sæt ikke et godt valg. Rækkevidden er acceptabel, og forbindelsen på stor afstand er stabil nok, men der findes bedre alternativer. Sættet kan heller ikke skabe forbindelse til enheder af andre mærker.

Dette sæt er konstrueret efter en forældet standard, både hvad angår hastighed og kompatibilitet. Tophastigheden er ret lav. Sættet fungerer sådan set efter hensigten, men vi har testet andre hurtigere modeller.

Fakta
  • Udmærket rækkevidde

  • Ikke kompatibelt

  • Opsætning

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her