Cookie- og privatlivspolitik


Topcom Butler 4812 USB VoIP

Dækningen og lydkvaliteten er under middel, men telefonen er lækker og funktionel.

Set til:

750,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Butler 4812 er en fin trådløs telefon, der kombinerer almindelig telefoni og IP-telefoni på en smart og brugervenlig facon! Og når den tilsluttes en pc med en internetforbindelse, kan den bruges til at ringe billigt over internettet via et meget bredt udbud af telefoniprogrammer.

En af de allerbedste egenskaber er, at den medfølgende driver automatisk kan sætte de 14 understøttede programmer (deriblandt Skype og MSN Live Messenger) op til at virke med telefonen - det eneste man skal gøre er, at installere et af dem, vælge det i driveren, og så virker telefonen med det samme.

Selve telefonen er god og funktionel, og det er nemt at vælge, om man vil ringe almindeligt eller via internettet. Hvis man vil ringe almindeligt, skal man taste nummeret og trykke på knappen med det grønne rør, og hvis man vil ringe op via internettet, skal man bare taste nummeret og trykke på knappen, hvor der står VoIP. En anden brugbar funktion er, at telefonen kan bladre rundt i de forskellige telefoniprogrammers telefonbøger, så man på den måde lynhurtigt kan ringe op til sine kontakter. Hvis telefonen er sat op til Messenger, kan man også se, hvem af kontakterne, der er online.


Der hvor Butler 4812 halter lidt er på lydkvaliteten, som generelt er under middel, og dækningen er heller ikke for god. Allerede ude på 7 meter begyndte signalet at hakke.

Fakta

Topcom Butler 4812 USB VoIP

Telefonen virker med flg. programmer: Skype, MSN Live Messenger, VoIP Buster, SJPhone, Net2Phone, Parlino, NetAppel, SIPDiscount, VoIPCheap, VoIPStunt, InternetCalls, VoIPDiscount, SparVoIP, poivY.

  • Nem betjening

  • Understøtter mange telefoniprogrammer

  • God pris

  • Begrænset dækning

  • Lydkvaliteten er under middel

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her