Cookie- og privatlivspolitik


TomTom ONE Europe 22 Traffic

TomTom ONE Europe 22 Traffic er på mange punkter udmærket. Desværre er den også dyr. Faktisk er prisen på niveau med GPS’er, der har mange flere funktioner.

Set til:

1.799,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

TomToms ONE-serie er en af de mest populære af de billige GPS’er, og med Europe 22 Traffic får du en smule flere funktioner, end du gør med de helt skrabede versioner – for eksempel følger TMC med i kassen.

Designet er fornuftigt, selv om vi godt kunne ønske os en noget større skærm – især når prisen faktisk er høj. Holderen er også veldesignet, og det er let at sætte GPS’en op og tage den ned igen, hvilket kan være ganske smart, hvis man vil undgå, at den bliver stjålet.

Når man trykker direkte på kortet, får man en menu, der blandt andet giver mulighed for at indtaste en ny destination. Det sparer mange tryk i forhold til flere af konkurrenterne, som kunne lære noget af TomToms menuopbygning. De kunne også lære af ”Hjælp mig”-funktionen, der hurtigt får dig frem til fx hospitaler eller politi.

Den eneste anke ved TomTom ONE Europe 22 Traffic (ud over prisen) er, at den kan være lidt upræcis. Den er nogle gange en smule bagud, og man skal gætte sig frem til, hvilken vej man skal nedad, hvis to veje ligger tæt.

TomTom ONE Europe 22 Traffic er på mange punkter udmærket. Desværre er den også dyr. Faktisk er prisen på niveau med GPS’er, der har mange flere funktioner. Og derfor er det svært at anbefale ONE Europe 22 Traffic.

Fakta
  • Let at bruge

  • God “Hjælp mig”-funktion

  • For dyr

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her