Cookie- og privatlivspolitik


TomTom GO LIVE 1005

Med en skærm på 5 tommer har vi fat i en af de største GPS’er, man kan få fat i. TomTom GO LIVE 1005 kommer med oplader til bil og USB-port samt en sugekop med en stærk magnet til at holde den på plads.

Set til:

2.428,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Enheden er nem at tage i brug. Den skal blot have nogle grundlæggende oplysninger, og så er den klar. Når man tilslutter den til en computer, installerer den en driver, og ved hjælp af et tilhørende program får man nye kort og andre opdateringer til enheden.

Menusystemet, der er mindre struktureret end på andre modeller, kræver lidt tilvænning. Men det viser sig, at det nødvendige plejer at være lige ved hånden. Et par fysiske knapper til at regulere lysstyrke og volumen ville dog være praktisk.

Ruteberegningerne er hurtige, og enheden er god til at vælge store, gennemgående veje i stedet for at forsøge at spare lidt afstand ved at bruge smalle biveje. Når man skal finde et sted, man ikke kender adressen på, kan man blot taste et søgeord eller to ind i Google-feltet. I løbet af nogle få sekunder får man en liste med forslag og skal blot vælge den rigtige destination.

GPS’ens største fordel viser sig dog, når man skal igennem myldretiden. Her får den løbende oplysninger om trafikpropper og vil endda foreslå en alternativ rute uden trafikpropperne.
Google-søgninger og de løbende trafikopdateringer kan lade sig gøre via en lille sender, der diskret kommunikerer med TomToms servere og giver anonyme oplysninger om, hvordan trafikken glider. På den måde opbygger mange GPS-brugere tilsammen et overblik over trafikkens tilstand.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• Skærmstørrelse: 13 cm
• Batteritid: Op til 2 timer
• Hukommelse: 4 GB
• Kort: Europa
• Vægt: 266 gram
• Mål: 14,3 x 8,8 x 1,9 cm

  • Løbende trafikadvarsler

  • Taler dansk

  • Vognbanevisning

  • Google-søgning

  • Hurtig

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her