Cookie- og privatlivspolitik


TomTom GO 950 Traffic

TomToms GPS’er har to unikke nyskabelser: IQ Routes og MapShare.

Set til:

2.645,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Den første baserer de gode råd på anonym statistik fra andre TomTom-ejere om vejenes reelle hastigheder på bestemte tidspunkter frem for på vejskiltene. MapShare lader brugerne dele trafikale ændringer, som endnu ikke har nået de officielle kort, med hinanden, så du altid har den nyeste information ved hånden. Begge dele virker imponerende godt og sikrer gode ruter, som faktisk veksler fra gang til gang.

TomTom snyder lidt på vægtskålen ved på hjemmesiden at reklamere for en række avancerede tjenester, og som ved nærmere eftersyn viser sig ikke at have dækning i Danmark og for det meste koster ekstra – men kører man meget i nabolandene eller har en landevejsferie i USA i kikkerten, så er der masser af ekstra guf. Et eksempel er muligheden for at tale til sin GPS, der er udførligt beskrevet i den danske manual, men efter noget detektivarbejde viser sig ikke at virke.

Utroligt ærgerligt, for testen på engelsk er imponerende præcis, og selv med dansk accent kan man navigere helt håndfrit – men så kommer alle svar og anvisninger desværre også tilbage på engelsk. Køber man TomTom GO 950 Traffic i udlandet, får man også mulighed for et abonnement, der via 3G giver adgang til bl.a. Google-søgninger og bedre trafikinfo end det, TMC-systemet byder på herhjemme. Men man skal ikke lade sig friste – det virker ikke i Danmark. Som plaster på såret er De Gule Sider indbygget og kan vise vej til alt fra bowlinghaller til byggemarkeder.

Men selv om udeladelserne ærgrer, så er den intelligente navigation blandt markedets allerbedste, og 950 Traffic er dejlig nem at betjene.

Fakta

• Skærm: 4,3 tommer
• Hukommelse: 4 GB
• Kortlæser: SD og MMC
• Kort: 42 lande i Europa,
USA og Canada
• Håndfri Bluetooth-tilslutning
af mobil
• TMC-trafikinfo

  • Nem at betjene

  • IQ Routes og MapShare

  • Mange detaljerede kort

  • Masser af funktioner

  • Lover for meget

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her