Cookie- og privatlivspolitik


Titan Quest

Titan Quest gør det, det skal, og der er masser af timers god underholdning i spillet hvis du altså kan spille det, for der skal et bæst af en computer til.

Set til:

320,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Kongen af den såkaldte hack-and-Slashgenre er og bliver Diablo. Men efterhånden er der kommet en del udfordrere på banen, og et af de allerbedste spil i genren er det nye Titan Quest.

I første omgang bliver man imponeret over lydsiden, der er ganske fortrinlig. Den understøtter stemningen i spillet glimrende, og man hensættes til grækenland i oldtiden. Grafikken fungerer også ganske godt. Man ser alt lidt skråt oppefra, hvilket er fint. Alt er i 3D, så det er muligt at zoome ind og ud, og alle figurer bevæger sig livagtigt. Også omgivelserne er smukke, og spillets detaljerigdom er næsten utrolig. Desværre betyder den flotte grafik også, at spillet har helt ublu krav til din computer.

Hvis ikke du er i besiddelse af allernyeste hardware (Helst ikke under 3GHz med et ret nyt grafikkort) skal du regne med, at det bliver en ekstremt hakkende oplevelse at spille Titan Quest.

Det største problem med spillet er det samme som med så mange andre spil i genren det bliver hurtigt trivielt, og efter et par timer med uafbrugt klikken på venstre museknap begynder man så småt at kede sig. Men det er svært ikke at vende tilbage igen, for der er nok endnu en minotaur der trænger til bank et eller andet sted...

Fakta

Titan Quest

Pan Vision oplyser nærmeste forhandler på tlf.: 7023 7323

  • Nemt at spille

  • Flot grafik

  • Fantastisk lyd

  • Maskinkravene er alt for høje

  • Bliver kedeligt i længden

Forhandlerens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her