Cookie- og privatlivspolitik


Thecus N299

Thecus N299 larmer og er besværlig at komme i gang med, men der er masser af funktioner og muligheder til den interesserede.

Set til:

1.369,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Thecus anstrenger sig for, at gøre det så besværligt som muligt, at komme i gang med deres billige netværksharddisk, som ikke kan anbefales til dem uden hardware- og netværkserfaring. Til gengæld er der masser af smarte funktioner at komme efter, når man har kæmpet sig igennem opsætningen og installationen.

Før N299 kan bruges, skal der monteres en til to SATA-harddiske i den (op til 500 GB pr. stk.), og de medfølger ikke. I hurtig-installationsguiden er dette indgreb beskrevet på to linjer, så hvis man ikke selv kan regne ud, hvad man skal gøre, må man ty til manualen, der giver den udvidede forklaring (dog uden billeder). Manualen medfølger på driver-cd'en som PDF, og både hurtig-installationsguiden og manualen er på engelsk.

Første gang netværkslageret blev tændt, fik vi et chok. Blæseren, som sidder på bagsiden, larmer meget, også selv om man indstiller den til at køre med laveste omdrejninger i opsætningsmenuen. Når man har tilsluttet netværkskablet, kørt den ubehjælpsomme installation (som i øvrigt afsluttede med ikke at kunne finde harddisken), og firmwareopdateret den, er den klar til brug.


Det handler om at dele filer, men Thecus N299 er meget mere end et simpelt lager. Den understøtter UPnP og kan også bruges som medieserver. Den kan sættes op som FTP-server, så oprettede brugere kan få adgang til dens filer fra internettet, og en lille lækker detalje er, at den også kan indstilles til at hente filer fra internettet (downloadmanager) - bare tast adressen ind på den fil, der skal hentes, og så henter og gemmer N299 den selv. På bagsiden af N299 sidder to USB-porte, hvor man fx kan tilslutte mere lagerplads (USB-nøgle, ekstern harddisk, etc.). N299 kan også bruges som printerserver. Dog kan man kun bruge én USB-port af gangen.

Fakta

Thecus N299

Tilslutninger: Kabelnetværk 10/100/1000 (gigabit), USB
Harddiskunderstøttelse: 2 x 3,5-tommer SATA (op til 500 GB hver)
Understøtter Raid 0, Raid 1 og JBOD
Mål: 16 x 8,5 x 20 cm

  • Masser af funktioner

  • Understøtter gigabit-netværk

  • Larmer meget

  • Sjusket installationsguide

  • Elendig installation/opsætning

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her