Cookie- og privatlivspolitik


Thecus N0503 ComboNAS

Thecus har været på det danske marked med deres servere til private brugere en del år, men hvor firmaet har haft god hardware, har deres programmer på serverne været rodede og uoverskuelige for almindelige mennesker.

Set til:

3.089,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Nu har Thecus så lavet en ny serie af servere, der ikke bare har ny software, men også mulighed for at bruge både 3,5-tommer harddiske og de mindre 2,5-tommer. Den første af disse servere er døbt N0503 og har plads til enten tre 3,5-tommer harddiske eller fem 2,5-tommer diske.

Desværre kan den ikke klare et miks af disse to størrelser, så man må vælge, om man bruger de store diske eller de små; de små bruger mindre strøm, men er dyrere og fås ikke med så stor kapacitet.

Installationen af serveren er aldeles smertefri – både hvad angår hardware og software. Diskene installeres uden brug af værktøj, og softwaren, der følger med, fungerer via en simpel guide. Du kan efterfølgende rette ting til ved at logge direkte på serverens web-brugergrænseflade, men det er ikke nødvendigt i første omgang. Serveren er allerede klar, når du har kørt den lille guide.

Der er mulighed for, at serveren agerer webserver for et website, FTP-server, filserver, iTunes-server og backupserver. Det er en fantastisk fleksibel løsning, men den er målrettet de mere garvede brugere, der skal bruge de avancerede løsninger. Har du blot brug for at gemme billeder og musik er Thecus N0503 sikkert lige i overkanten.

Fakta

Vil du dele filer med andre eller selv lægge din hjemmeside på nettet, så er serveren et godt køb.

  • Intel Atom Processor

  • Fleksibel

  • God software

  • Høj pris

  • Kun for avancerede brugere

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her