Cookie- og privatlivspolitik


The Witcher

Pc-spillet The Witcher er fyldt med ækle dæmoner, hæsblæsende kampscener og mange flotte videosekvenser. Spillet er nemt at styre og har et spændende miljø. Men The Witcher bliver hurtigt kedeligt og langtrukkent, når man skal løse opgaver for at komme videre i spillet.

Set til:

287,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Man bliver fanget af stemningen i The Witcher allerede fra første øjeblik, når den fantastisk flotte introvideo kaster en ind i den uhyggelige underverden, hvor man deltager i kampen mellem det gode og det onde som dæmonjæger. Kampscenerne er heftige og man skal bruge både snilde, magi og koldt stål for at rydde sine modstandere af vejen.

Spillet foregår lineært, hvor man skal løse en opgave, før man kan komme videre til næste scene. Hver scene begynder med flotte videosekvenser, hvor man drages ind i spillet, mens man får sin opgave forklaret af de personer man møder og kæmper sammen med. Men det lineære er også spillets største problem, det kan føles som spild af tid at løbe frem og tilbage gennem tomme gange, man allerede har tæsket sig igennem, for at lede efter den ene lille dims, som gør at man kan komme videre i spillet.

The Witcher blev udgivet den 7. november 2007. Spillet kræver en nyere pc, med masser af ram, mindst 8,5 GB ledig plads på harddisken og et godt grafikkort.

Fakta
  • Flot grafik

  • God stemning

  • Nemt at styre

  • Langtrukkent

Spillets hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Pop-up vinduer

Et lille ekstra browservindue, der lukker sig selv op ved enhver entré på en webside. Det kan være et særligt tilbud, en ekstra nyhed eller en reklame. Bruges med yderste omhu af ansvarlige webmastere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her