Cookie- og privatlivspolitik


The Sims 3

Fars største drøm er at skrive musik til film, og datteren Xara er godt på vej til at opnå sit livs store ønske om at bygge en hær af robotter. Traileren, de startede deres fælles liv i, har de netop byttet ud med en luksusvilla, da far giftede sig med sin kæreste og smed hendes familie på gaden (heldigvis var der nu en trailer ledig)

Set til:

449,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Historierne i tredje udgave af The Sims er stadig ren sæbeopera med et strejf af det absurde, og den største kritik af Sims-serien kommer fra folk, der bare mener, det er et avanceret dukkehus. Men der er faktisk meget mere at hente i spillet.

Alt er kædet sammen
I The Sims 3 har alle simmerne en livsdrøm. Undervejs har simmerne små ønsker som at kysse naboen, fange en stor fisk, få en forfremmelse – opfyldes de, vanker der point, som kan bruges til at købe evner og muligheder for. Er livsdrømmen at nå toppen i sin valgte profession, så er det fx ikke nok at være arbejdsnarkoman. En glad simmer arbejder bedst, og for at opnå lykke skal man måske finde en kæreste eller en hobby. På den måde er alt, hvad man laver, kædet sammen, men de små og store mål bevarer spillets fokus.


Men The Sims 3 er også et stort legeland. Verden er vokset og giver nu spillerne en hel levende by fyldt med computerstyrede mennesker, der selv har egne mål og ønsker. Man styrer stadig kun en eller flere simmere i samme beboelse, men hvis man vil, så kan man designe og plante egne simmere i resten af byen og se, hvad der sker. Når man laver en simmer, så får man en overvældende række af valgmuligheder til at designe både det indre og det ydre. Fra vandskrækken, der står i vejen for karrieren som fisker, og ned til den mindste detalje som farven på hårspidserne. Der er et væld af møbler og dimser, man kan fylde sine simmers liv med. I den tilhørende onlinebutik kan man købe sig fattig i mere.
For folk, der har spillet Sims 2 med det spils otte udvidelser og 10 tilføjelser med udstyr til simmerne, vil The Sims 3 måske opleves som to skridt frem og et tilbage.


Man kan frygte, når man bladrer i onlinebutikken, hvor noget så banalt som en ny frisure koster knap 6,50 kroner, at det er fremtidens prisniveau for nyt udstyr til ens simmer. Men det skal nævnes, at der er rigtig meget inkluderet i spillet, som også leveres med omfattende værktøjer til at lave ens egne kreationer, som kan deles gratis med andre.

Fakta

Masser af spil og masser af leg gør The Sims 3 til et seriøst bud på årets spil.

  • Stor levende verden

  • Flotte designmuligheder

  • Masser at udforske

  • Spækket med humor

  • Dyr onlinebutik

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

 Trackball

Trackball

En trackball svarer til en mus, men i stedet for at flytte musen rundt på skrivebordet flytter du en kugle med fingrene.

Læs mere

Defragmentere

Defragmentering er at organisere filerne på harddisken sådan, at de ligger samlet. Defragmentering skaber også plads til nye filer og får generelt Windows til at arbejde hurtigere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her