Cookie- og privatlivspolitik


The Saboteur

Halvnøgne kabaretdansere, strækmarch og dynamit i læssevis er hovedingredienserne i Pandemic Studios seneste spil, The Saboteur.

Set til:

279,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Vi er i 1940’ernes tysk-besatte Paris. Og på en fransk kabaretklub er den tidligere racerkører og mekaniker irske Sean Devlin ved at drukne sin sorg i whisky, da en mystisk franskmand med patronbælter og en tåbelig fransk accent introducerer sig selv som Luc, leder af en spirende modstandsbevægelse. Han vil have dig til at hjælpe med at bekæmpe tyskerne, noget, man sagtens lige kan klare, som et led i ens eget personlige hævntogt mod tyskerne.

Alt dette giver Sean mulighed for at kæmpe, klatre og ræse sig igennem en digital udgave af Paris i et forsøg på at ramme hjertet af besættelsesmagtens forsvarsværker og saboterer dens operationer. En lettere karikeret tur.

Stort set samtlige karakterer, man møder i spillet, taler engelsk med en kraftig accent eller dialekt – irsk, fransk, spansk, italiensk. Det er faktisk næsten befriende, når man på et tidspunkt møder en egentlig englænder. Og samtidigt hives persongalleriet, inklusive helten, igennem den ene stereotypi efter den anden.

En af de flottere detaljer i spillet kaldes ”Will to fight”. I takt med at Sean nedlægger sine fjender, vil det også give indbyggerne i Paris modet til at bekæmpe Det Tredje Rige og give dig muligheden for at nyde omgivelserne, der gradvist genvinder sine farver. Den dystre sort-hvide effekt, som spillet starter i, kun brudt af skarpe røde eller blå farver i en stil, som man kan genkende fra film som fx Sin City, er meget stemningsskabende. Det falder ligesom til jorden, når de let kedelige brune farver vender tilbage.

Samtidig kan det frustrere lidt, at befolkningen i Paris er blevet pacificeret i en sådan grad, at de ikke engang magter at flytte sig for en bil, der kommer drønende med fuld fart. Det er lidt irriterende, at selv med hornet i bund gør de ikke meget mere end at tage et forskrækket hop til den ene side, hvad der sjældent er nok til at undgå, at de havner under hjulene i en voldsom biljagt gennem de brostensbelagte gader i Paris.

Fakta

The Saboteur føles som noget, man har spillet hundrede gange før. Spillet savner nytænkning.

  • Flot sort-hvid stemning

  • Fjenden opfører sig tåbeligt

  • Historien er tam

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her