Cookie- og privatlivspolitik


Test af Parrot AR.Drone 2.0

Den fjernstyrede drone er alletiders underholdning, der dog også kan bruges til seriøs luftfotografering. Men holdbarheden er i bund.

Set til:

2.375,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det franske firma Parrots AR.Drone har gået sin sejrsgang over hele verden, og nu er firmaet klar med version 2.0 af den fjernstyrede helikopter med fire rotorer. Dronen rummer to kameraer, så du kan optage billeder og videoer af nabolaget set fra oven, og hele herligheden styres via en app på din smartphone eller tavle-pc. Du kan endda se live-video fra dronen, mens du flyver. Det er særdeles godt tænkt.


Desværre er dronen ganske svær at styre – især hvis det blæser og du får drejet maskinen rundt om sin egen akse. Man ændrer nemlig retning ved at bevæge telefonen i samme retning som man ønsker at AR.Drone skal flyve – men set fra dronens kameravinkel. I vores test røg dronen lige lukt ind i en husmur, hvorved rammen knækkede og måtte limes. Rammen er desværre ret skrøbelig. Der følger dog ekstra rotorer med, så du selv kan udskifte delene efterhånden som du rammer genstande, når du flyver. Til prisen på knap 2.500 kroner kunne man godt have forventet et bedre materialevalg.


Billedkvaliteten på de optagne videoer er ganske imponerende. Du kan vælge at optage videoerne på din telefon eller direkte på AR.Drone og så tappe dem via USB efter landingen. Batteriet klarer 36 minutters flyvning, og der følger et ekstra batteri med, så hvis du ellers kan undgå at smadre dronen inden, er der underholdning til lang tid ad gangen.


Fakta

Kamera: HD 720p 30 fps
CPU: 1 GHz ARM Cortex A8
Hukommelse: 1 GB DDR2-ram
Netværk: 802.11n
Drivkraft: 4 stk. 14,5 Watts motorer, 28.500 omdrejninger
App: AR.Freeflight (hentes gratis)
Størrelse: 517 x 517 mm
Pris: Cirka 2.400 kroner

  • God videokvalitet

  • Lang batteritid

  • Ekstra batteri medfølger

  • Alt for skrøbelig

  • Høj pris

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her