Cookie- og privatlivspolitik


Terratec Connect N3

Denne tv-modtager fra Terratec afkoder digitalt fjernsyn og radio fra parabolantenner og sender det afkodede tv-signal ud på hjemmenetværket, så man kan se fjernsyn eller høre radio på en computer.

Set til:

1.151,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Den medfølgende fjernbetjening skal tilsluttes i USB-porten på en computer. Cd’en indeholder en driver samt et program til tv-visning. Man kan nøjes med at installere driver til tuner og fjernbetjening og derefter bruge modtageren i Windows Media Center eller andre kompatible multimedieprogrammer.

Installationen er noget rod. Der mangler tekst på programmets knapper, og programmet er ikke særlig pædagogisk. Vi måtte eksperimentere os frem for at få det til at falde på plads. Når programmet er på plads og enheden tændt, findes den uden videre over netværket. Det indbyggede trådløse netværk kan virke lidt overflødigt, for det er nemmere at bruge enheden over det netværk, de fleste hjem i forvejen har.

Tuneren kan bruges fra mere end én computer, men for at skifte til en anden computer skal forbindelsen lukkes manuelt på den første. Det tager nogle minutter at søge igennem de mange hundrede kanaler på Astra-satellitten. En del af dem er desværre kodede betalingskanaler, der ikke kan ses med denne tv-modtager. Der er dog rigeligt af gratis kanaler at vælge imellem, både tv og radio.

Når alt dette er på plads, er tv-oplevelsen helt i top. Både almindelige kanaler og HD-kanaler vises uden hakken og med fin lyd. Fjernbetjeningen er ikke just køn, men den fungerer rigtig godt og lader computeren fungere som avanceret tv-modtager, med mulighed for at optage udsendelser direkte til harddisken til senere kigning.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• Tv-type: DVB-S
• Radio: Ja
• Netværk: 100 MB/s
• Trådløst: 802.11n
• Fjernbetjening: Ja
• Strømforbrug: 10 watt
• Mål: 16,3 x 10,2 x 3,0 cm

  • Tv og radio over netværket

  • Masser af kanaler

  • Flot HD-visning

  • Kun ukodede kanaler

  • Besværlig opsætning

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her