Cookie- og privatlivspolitik


TerraTec Aureon 7.1 FireWire

Flot og vellydende eksternt lydkort til dig, der, skal bruge otte kanaler i topkvalitet eller bare er vild med det ondsindede design. Hvis du har planer om en karriere som gal videnskabsmand, er du nødt til at have mindst et Terratec Aureon på dit skrivebord. Bare for stilens skyld!

Set til:

1.400,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det var mest udseendet, der fik os til at kigge på dette apparat. For eksterne FireWire-apparater er ellers ikke for alle og enhver. Men hvor ser den ondsindet ud med sine afrundede former, sorte front og orangeglødende volumenknapper!

Aureon 7.1 FireWire er et eksternt FireWire-baseret lydkort som giver adgang til 7.1-surroundsound på bærbare pc'er og for andre, der ikke ønsker at rode inde i computeren.

Bagsiden af apparatet er spækket med ind- og udgange. Otte udgange (syv kanaler, plus subwoofer), linieindgang og indgang for pladepiller. Dertil kommer to FireWire-stik til at forbinde boksen med pc'en, samt digital optisk ind- og udgang. Der er med andre ord rigeligt til både at gøre pcen centrum i hjemmebiografen og overføre LP'er og bånd til computeren. Til det formål medfølger også programmet SoundRescue, som kan fjerne sus og pladestøj fra optagelserne.


Men hvorfor købe et eksternt lydkort? De fleste pc'er har jo indbygget lydkort. Og man kan købe et komplet 7.1 surround-højttalersæt for mindre end, hvad Terratec-boksen koster? På grund af lyden. Efter at have lyttet til alt for mange MP3-filer via pcens indbyggede lydkort havde jeg næsten glemt, hvor godt god lyd lyder! Selv med de samme gamle MP3-filer og mådelige hovedtelefoner er forskellen skræmmende stor. Og med de rette højttalere og lidt mere forsvarligt kildemateriale kan prisen godt forsvares.

På negativsiden kan det være besværligt at arbejde med et eksternt FireWire-lydkort. Nogle gange var det nødvendigt at tage stikket ud og sætte kortet til igen, før Aureon-boksen ville fungere.

Fakta

FAKTA

TerraTec Aureon 7.1 FireWire

+ Spændende design
+ Glimrende lyd
+ Pladespillerindgang
- Mangler den sidste finish
- FireWire driller af og til

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ harddisk kabinet NQ-2900

NorthQ harddisk kabinet NQ-2900

Hvis du har brug for stor, flytbar diskplads og kan leve med støjen, er NQ-2900 et godt valg.

Læs mere

ZyXEL Network Storage Appliance NSA-220

ZyXEL Network Storage Appliance NSA-220

ZyXEL gør det nemt at være avanceret, og deres nye netværksharddisk byder på masser af funktioner og succesoplevelser.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her