Cookie- og privatlivspolitik


Telia Navigator

Telia Navigator er en god GPS-løsning til mobilen, men den samlede pris er uigennemskuelig.

Set til:

1.150,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Telia har lavet en rigtig smart GPS-løsning, som passer til masser af nye mobiltelefoner - også dem der ikke lige var beregnet til navigation fra starten af. Det fungerer næsten lige så godt, som de deciderede GPS'er, men det kan være ret svært at gennemskue, hvad det egentlig kommer til at koste i længden.

Installationen er meget nem og pædagogisk beskrevet i den medfølgende vejledning. Kort fortalt skal man bare tænde den lille GPS, oprette forbindelse til den via Bluetooth, og herefter sende en SMS-besked til Telia. Så modtager man selv en SMS med en internetadresse, hvor man kan hente selve Navigator-programmet.

Navigator-programmet ligner de fleste andre GPS-brugerflader, hvor man bl.a. kan indtaste destinationsadresser og fx vælge om ruten skal være hurtigst eller kortest. Det fungerer fint, og GPSen er usvigelig sikker, så længe man holder sig til kursen - den kan være lidt lang tid om at finde alternative ruter, i og med den henter kortinformationerne over det mobile internet. Der er selvfølgelig også kommet flere suveræne funktioner til, som fx at man kan søge på personer via deres telefonnumre og herefter vælge deres adresser som destination. Man kan også sende sine egne koordinater til andre Telia Navigator-brugere med en SMS-besked. Smart!


For at kunne bruge Telia Navigator, kræves et abonnement, der koster 199 kroner i oprettelse, forudsat man binder sig for et år (og 499 kroner hvis man binder sig for seks måneder). Herefter koster det 79 kroner om måneden, og derudover skal man betale ekstra for dataforbruget (hver gang kortet opdateres) - Telia oplyser på deres hjemmeside, at en rute på 200 km genererer i omegnen af 40 kilobyte data, og at ruten derfor koster 40 øre. Prisen, vi oplyser, er oprettelsen og abonnementet på et helt år men uden dataforbrug. På www.telia.dk kan du se, hvilke mobiltelefoner der kan bruges.

Fakta

Telia Navigator

  • Nem installation

  • Flere smarte funktioner

  • Præcis GPS

  • Langsom til alternativ ruteplanlægning

  • Uigennemskuelig pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

HP 2133 Mini-notebook pc

HP 2133 Mini-notebook pc

HP's netbook har et godt udvalg af software, og så er tastaturet fremragende.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her