Cookie- og privatlivspolitik


TDK MP-200

Hovedtelefonerne sidder ikke ordentligt, og lydbilledet savner balance og afrunding.

Set til:

350,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er overordentligt svært at få TDK’s hovedtelefoner MP-200 til at sidde ordentligt på hovedet. Det skyldes, at bøjlen på hovedtelefonerne er meget bred, så selve højttalerne har svært ved at nå ordentligt ind og sidde tæt omkring ørerne – det føles mere, som om de sidder og stritter. Det betyder ikke kun, at komforten er ringe, men også at der slipper lige lovlig meget lyd ud til omgivelserne, når MP-200 er i brug.

Heller ikke hovedtelefonernes ledning er specielt samarbejdsvillig, da den er alt for stiv i plasticen og ikke rigtigt kan falde på plads blandt tastatur og mus. I stedet fejer den ind over det hele i takt med hovedets bevægelser, og i fri dresur er ledningen i konstant karambolage med jakke, taske og lommer.

En positiv detalje er imidlertid, at hovedtelefonerne er forsynet med en volumenkontrol på selve ledningen. Det betyder blandt andet, at hånden ikke skal helt ned i lommen til MP3-afspilleren for at få skruet op og især ned for lyden – for der er virkelig behov for at holde lydstyrken nede på et lavt niveau.

Hele lydbilledet fra hovedtelefonerne skæmmes af en meget hård og kontant bas, som i høj grad savner afrunding for at kunne danne en fornuftig klangbund i musikken. Det får også dis­kanten til at træde hårdt igennem, og det er ikke behageligt at høre på ret længe ad gangen. Selv om der er tale om et par prisvenlige hovedtelefoner, der passer til både computer og MP3-afspiller, kan det godt lade sig gøre at få bedre lyd til de samme penge.

Fakta
  • Volumenkontrol på ledning

  • Dårlig komfort

  • Stiv ledning

  • Hård i lyden

  • Sidder ikke tæt

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her