Cookie- og privatlivspolitik


TDC lancerer gratis musiktjeneste

Teleselskabet TDC har lanceret en ny musiktjeneste, der giver selskabets bredbånds- og mobilkunder gratis adgang til at downloade musik til computeren og mobiltelefonen.

Med TDCs nye tjeneste PLAY kan teleselskabets bredbånds- og mobilkunder hente gratis musik af danske og internationale kunstnere som f.eks. Red Hot Chili Peppers, REM, Anne Linnet og Bruce Springsteen. Også kunder hos kabeltv-udbyderen YouSee, der ejes af TDC, har adgang til den nye tjeneste, som ifølge TDC omfatter mere end en million titler.

"Det er ikke længere nok bare at tilbyde kunderne en smart telefon eller en hurtig bredbåndsforbindelse. Vi investerer et ganske pænt beløb for at kunne stille musikken til rådighed for vores kunder, men vi regner med at hente pengene hjem igen i kraft af flere og mere tilfredse kunder," siger Jens Alder, koncernchef i TDC, om baggrunden for at oprette den nye tjeneste.

Med PLAY kan TDC-kunderne hente musik via internettet til deres computer i formatet WMA (192 kbit/s), mens musik til mobiltelefonen er i formatet AAC/AAC+ (48 kbit/s). Musikken er kopisikret og kun gratis at bruge, så længe man er kunde hos teleselskabet.

PLAY bygger på en aftale mellem TDC og en række danske og internationale pladeselskaber, som f.eks. EMI, SONY BMG og Warner Music Group, som TDC har betalt for at stille musikken til rådighed. TDC har også indgået aftale med KODA, som repræsenterer komponisterne på det danske marked.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her