Cookie- og privatlivspolitik


TDC Hotspot i DSB-tog

DSB er nu i gang med at installere internet på togene. Det lykkedes os at fange en af de eftertragtede internet-vogne.

Set til:

kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

DSB er nu i gang med at installere internet i togene. I første omgang gælder det strækningen København-Korsør, og vi lod os transportere af en af de eftertragtede internetvogne. En brochure i toget forklarer funktionen, og hvordan man kommer på, og det er nemt. Med det almindelige trådløse netværk i den bærbare skal man forbinde sig til toget, der tager sig af forbindelsen ud til den øvrige verden. Her skal man så trække kreditkortet frem og købe minutter, lidt som man køber taletid til en telefon. Det koster en krone i minuttet, hvilket nok vil forekomme dyrt for mange. Det er dog muligt at bruge hjemmesider hos TDC og DSB uden at betale for det, og det er nyttigt, hvis du lige vil undersøge, hvordan togene kører ude i landet.

Når man er rigtigt logget ind, kommer der et lille vindue til at logge ud igen, så det er nemt at sikre, at minut­afregningen stopper. Sikkerhedsmæssigt er det i princippet et problem, at forbindelsen ikke er krypteret. Men i praksis er det nok sjældent, at nogen vil sidde i samme togvogn og hacke sig ind på din kommunikation.

Forbindelsen er klippestabil, og dermed langt bedre end løsninger baseret på mobiltelefoner. Du kan hente e-mail, surfe på internet og klare de mest almindelige opgaver som med en fast forbindelse. Hastigheden kan være svingende, da den deles med andre brugere i toget, men vi nåede faktisk over 300 kilobytes i sekundet. Hjemmesider bliver hentet lidt langsommere end med en fast forbindelse, men det går markant hurtigere end med mobiltelefoner.

Er du villig til at betale prisen, er TDC Hotspot det bedste tilbud, der findes på skinner. Vi glæder os til, at DSB gør det muligt at netsurfe gennem hele landet.

Fakta
  • Nemt at komme på

  • Klippestabilt

  • DSB’s hjemmeside er gratis

  • Hastigheden er begrænset

  • Minutafregnet

DSB's side om internet i toget

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her