Cookie- og privatlivspolitik


Targus USB 2.0 Docking Station with Video

En bærbar computer er ikke den mest praktiske arbejdsplads, men ved at tilføje mus, tastatur og en større skærm kører det hele lidt bedre.

Set til:

690,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Så skal netværks­kablet lige monteres, og måske skal der tilsluttes en printer til USB-porten samt højttalere, og inden man får set sig om skal et sandt kabelkaos tilkobles og frakobles, hver gang computeren skal med på farten. Det er denne situation, Targus har i tankerne med deres USB 2.0 Docking Station, der kun skal tilsluttes pc’en med et enkelt USB-stik og så kan håndtere både video­udgang, netværk, lyd og fire USB-tilslutninger.

Således kan alt isenkrammet i hjemmekontoret forblive tilsluttet dockingstationen, når computeren er på farten, og være klar til brug på et øjeblik. Det fungerer overraskende godt at trække videosignalet ud gennem USB-porten, og vi oplevede ingen problemer på den eksterne skærm hverken med farver eller has­tighed under afspilning af video­filer.

Systemet kan håndtere opløsninger op til 2048 x 1152 pixels, og det står frit for, om den eksterne skærm skal stå alene eller spejle den bærbares skærm, eller om billedet skal udvides til at fordele sig på begge skærme.

Kun lydtilslutningen skuffer, fordi driverne ikke giver mulighed for at justere den middelmådige lyd.

Fakta

• Tilslutning: USB
• USB-porte: 4 (to med strøm)
• Video: DVI
• Lyd: Hovedtelefonstik,
mikrofonstik
• Netværk: LAN 10/100

  • Videotilslutning via USB

  • LAN-stik

  • Nem installation

  • Fire USB-porte

  • Middelmådig USB-lyd

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her