Cookie- og privatlivspolitik


Targus Stow-N-Go media remote control card

Media remote er billig og nem at bruge, men i længden kan den være et ret irriterende bekendtskab.

Set til:

270,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Targus media remote er en lille kompakt og simpel fjernbetjening til den bærbare pc, der kan fjernstyre de fleste afspillerfunktioner i iTunes, Musicmatch, Media Player, Real Player og WinDVD, og som er yderst nem at have med at gøre. Men vi synes alligevel, at den er en tand for simpel.

Fjernbetjeningen er formet, så den passer ind i den bærbare pc's PCMCIA-port (en lille udvidelsesport som de fleste bærbare er i besiddelse af), og her kan den nemt placeres, når den ikke bruges fx under transport. På undersiden af fjernbetjeningen sidder en lille tynd USB-modtager (ligner umiddelbart en USB-nøgle), som skal puttes ind i en USB-port på pcen, når man vil bruge fjernbetjeningen. Et af de absolut største plusser er, at man ikke behøver installere nogle drivere overhovedet - bare tilslut USB-modtageren til pc'en, og så virker fjernbetjeningen. Nemt!

Funktionaliteten er omtrent lige så simpel som installationen, og fjernbetjeningen er kun i besiddelse af ni knapper: næste, forrige, afspil/pause, stop, spol frem, spol tilbage, skru op, skru ned og slå højttalerne til/fra, og disse knapper virker automatisk med de understøttede medieafspillerprogrammer.


Der, hvor vi synes, at det bliver lidt for simpelt, er bl.a. ved, at man ikke kan bruge fjernbetjeningen medmindre, at medieafspilleren er markeret som det primære aktive program i Windows. Hvis fx at medieafspilleren er åben og kører i baggrunden, mens man skriver en e-mail, kan man ikke bruge fjernbetjeningen før, man klikker på/markerer medieafspilleren, og så kan man jo i virkeligheden ligeså godt bare bruge musen. Et andet sted der også er lidt for primitivt er, at fjernbetjeningens batteri ikke oplades, når den sidder gemt væk i den bærbares PCMCIA-port, det ville jo have været oplagt.

Fakta

Targus Stow-N-Go media remote control card

  • Driverløs installation

  • Nem at overskue

  • Lav pris

  • Lidt for simpel

  • Kan ikke oplades

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her