Cookie- og privatlivspolitik


Targus Laser retractable Mouse

Et træk i snoren, så får musen en ledning. Et nyt træk, så ruller den sig sammen igen. Det ser besynderligt ud, men det virker. Targus giver masser af mus for få penge.

Set til:

360,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Man kan virkelig ikke beskylde tilbehørsproducenten Targus for vanetænkning. For nylig testede vi deres trådløse mus med ledning (ledningen blev brugt til at oplade musens batterier). Og nu har vi kastet blikket på ledningsmusen uden kabelrod.

Targus 5-button Laser retractable Notebook Mouse er det lange og meget beskrivende navn på produktet. En minimus til at have med i tasken sammen med den bærbare. For at undgå ledningsrod er kablet opbygget efter samme princip som rullegardiner: En trisse på midten af det tynde kabel samler kablet, når der ikke er brug for det. Et træk i kablet får kablet til at rulle sig ud, og et nyt træk får kablet til at rulle sig ind igen. Med lidt øvelse kan man også opnå et halvt oprullet kabel.


Musen har laseraftastning, som sikrer en god præcision, uanset hvilket underlag man bruger musen på. Det er især vigtigt for en mus til bærbare computere, som kan ventes at blive brugt alle mulige steder. Targus hævder selv, at opløsningen er 20 gange større end typiske optiske mus. Det kommer nok an på, hvad man opfatter som typisk. Men opløsningen er i hvert fald fuldtud tilstrækkelig.

Musen i øvrigt er matsort og sølvfarvet, med en lækker silkeagtig overflade. Den er lille, men ligger rimelig godt i hånden. De sidste to knapper, som er anbragt nedenfor rullehjulet er små og svære at komme til. Kabeloprulningen ser besynderlig ud, men virker i praksis fint. Det tynde kabel virker blot utrolig sart til det barske liv i pc-tasken.

Fakta

FAKTA

Targus Laser retractable Mouse

+ Optisk lasermus
+ Lækkert design
+ Billig
- Ikke særlig ergonimisk
- Ledningen virker uhyggelig spinkel

Targus Danmark henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 33 93 44 46

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her