Cookie- og privatlivspolitik


Targus Chill Hub XC

Fjerner effektivt den varme, som ellers kan gøre det ubehageligt at sidde med en bærbar pc i skødet.

Set til:

260,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

At sidde med en 17-tommer bærbar computer i skødet kan hurtigt blive en mere end lunken fornøjelse, når maskinen forsøger at slippe af med varmen. Det er i dette tilfælde, at Targus mener, at deres Chill Hub XC bør befinde sig mellem bruger og maskine. Med to indbyggede blæsere hjælper den med at bortskaffe varmen – strømmen henter den via computerens USB-stik.

Selve oversiden er forsynet med to gummilister, så computeren ikke glider nogen steder, og benyttes Chill Hub XC på et bord, sørger store gummifødder under bunden for, at alting står helt fast. Selve pladen kan også hæves i bagenden ligesom et tastatur, men fordi computeren er løftet et par centimeter i vejret, er det næsten umuligt at opnå en fornuftig arbejdsstilling ved et bord. Hub’en er bedst egnet til brug i skødet.

En fin detalje er, at der er indbygget fire USB-stik i hub’en, så der er god plads til ekstraudstyr. Men da stikkene ikke er separat strømført, er det begrænset, hvilke enheder det kan lade sig gøre at tilslutte, før computeren melder pas på grund af strømmangel.

De to blæsere i hub’en befinder sig ikke i det helt lydløse segment, men de larmer dog ikke mere end selve computeren. Blæserne kan indstilles i to hastigheder, alt efter behov. Chill Hub XC er indlysende fornuftig, hvis varme fra din bærbare computer er et problem.

Fakta
  • 4 USB-stik

  • Store gummifødder

  • Rum til ledning

  • To blæserniveauer

  • Uergonomisk

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her