Cookie- og privatlivspolitik


Targus 8-button Laser wireless mouse

Flot design og rekordmange knapper. Som vanligt hos Targus ligner den otte-knappede mus en million. Men anvendeligheden skuffer.

Set til:

400,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Targus, som tidligere har givet os den trådløse mus med kabel og den kablede mus uden ledning, har nu lavet en mus med flere knapper, end den gennemsnitlige pc-bruger har fingre til. I hvert fald så længe man kun bruger den ene hånd.

Targus 8-button Laser wireless mouse er udstyret med ikke minder end otte knapper. Dertil kommer, at den er trådløs, genopladelig og har laseraflæsning. Og så ser den ret barsk ud med et ergonomisk ydre i gråsort metalfinish og silkemat sort. Musen kan endda bruges mens den oplades. Man stikker blot et strømkabel i musen og arbejder videre. Det er smart.


Otte knapper lyder afsindig voldsomt. Men i praksis bliver man ikke overvældet af funktioner. Nærmere tværtimod. De fleste mangeknappede mus leveres med driversoftware, der foreslår opfindsomme - og til tider overflødige - funktioner til de mange knapper. På Targus-musen er knapperne forudbestemt til at styre browserens frem- og tilbageknapper, skifte mellem de åbne programmer, samt rulle til henholdsvis toppen og bunden af et dokument. Og så naturligvis de normale to museknapper og rullehjul. Der er således ingen knapper til overs til egne yndlingsfunktioner.

Musen har laseraflæsning, og Targus hævder, at den er 20 gange så præcis som en vanlig mus. Det ville nok være korrekt, hvis Targus var ene om at fremstille laseraftastede mus. Det er de så langtfra, og 8-knapmusen imponerer ikke med sin præcision. På en blank bordplade er den svær at styre. Det hjælper dog med en musemåtte.

Alt i er alt er musen grundliggende i orden. Men de mange knapper bliver mest en gimmick, og som "supermus" til fx spil møder den hård konkurrence fra både Microsoft og Logitech.

Fakta

Targus 8-button Laser wireless mouse

Targus Danmark henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 33 93 44 46

  • Hele otte knapper

  • Laseraflæsning

  • Smart opladningssystem

  • Ikke særlig præcis

  • For dyr

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her