Cookie- og privatlivspolitik


TakeMS MEM-Drive Slimline 1 GB

USB-nøglen kan være et ret så irriterende bekendtskab, men prisen er lav!

Set til:

130,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

USB-nøglen fra TakeMS er en lille bitte én, der i sammenklappet tilstand kun er omkring 4,5 cm lang, 1,6 cm bred og imponerende 2 millimeter tyk, men det "smarte" design gør det til en besværlig operation at slutte nøglen til pc'en.

Før USB-nøglen kan tilsluttes pc'en, skal den foldes ud. Det foregår på den måde, at man skubber undersiden fremad med pegefingeren og oversiden bagud med tommelfingeren, indtil nøglen går i hak. Men det kræver sin mand, at få nøglen foldet helt ud, for den er både glat og ekstremt stram - fingrene glider lidt for nemt, og man skal bruge begge hænder, før det lykkes. Når nøglen omsider er foldet helt ud og skal tilsluttes pcen, står man overfor et nyt problem: nøglen kan godt finde på at klappe sammen, mens man forsøger, at mase den ind i en USB-port. For at sikre sig i mod, at den klapper sammen, når den tilsluttes, skal den holdes meget stramt mellem to fingre, og det kan godt være et problem at komme til, hvis der er andre USB-enheder tilsluttet pc'en.

Skrivehastigheden er heller ikke noget at råbe hurra for. Den er helt nede og skrabe bunden med omkring en megabyte i sekundet, og det vil tage over et kvarter at fylde dens ene gigabyte lagerplads op. Til gengæld er læsehastigheden uovertruffen med op i mod 40 megabytes i sekundet.


En af de mere positive oplevelser med denne lille USB-nøgle er det medfølgende program Carry it Easy, som kan kopiere Outlook Express-e-mails, Internet Explorer- og Firefox-Foretrukne, dokumenterne og i bund og grund alle andre filtyper over på nøglen, så man i praksis kan tage sine filer, e-mails og indstillinger med sig ud i verden. Det allerbedste er dog prisen, som er lav.

Fakta

TakeMS MEM-Drive Slimline 1 GB

  • Lille og let

  • Medfølgende program

  • God pris

  • Klapper sammen under tilslutning

  • Langsom skrivehastighed

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

 Trackball

Trackball

En trackball svarer til en mus, men i stedet for at flytte musen rundt på skrivebordet flytter du en kugle med fingrene.

Læs mere

Defragmentere

Defragmentering er at organisere filerne på harddisken sådan, at de ligger samlet. Defragmentering skaber også plads til nye filer og får generelt Windows til at arbejde hurtigere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her