Cookie- og privatlivspolitik


TakeMS Blade 1GB

En knapt så imponerende billede- og lydkvalitet i en imponerende lille og smart medieafspiller.

Set til:

350,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

TakeMS Blade er en lille, billig og alsidig sag, der kan spille musik, vise billeder og video, og så er der også indbygget radio. Men træerne gror ikke ind i himlen, og displayet er groft og langsomt, og ørepropperne leverer en stikkende og halvubehagelig oplevelse.

Designet er småt og smart og med en kampvægt på sølle 32 gram, vrider Blade i hvert fald ikke skjorten ud af form. Displayet er på 1,8 tommer og har en opløsning på 160 x 128 pixels. Det synes groft i det, og når man kigger på billeder eller video, kan man tydeligt se de små firkanter, som billedet er bygget op af. Det værste er dog, at det reagerer trægt og laver synlige skygger på bevægelser. Lydkvaliteten i de medfølgende ørepropper er heller ikke noget at råbe hurra for. De mangler bas og mellemtone og er meget hvæsende og ubehagelige. Heldigvis kan man tilslutte sine egne hovedtelefoner via minijack (standard hovedtelefon-stik).

Blade understøtter de mest almindelige lydformater bl.a. MP3, WMA og WAV, men kan desværre ikke afspille kopibeskyttede musikfiler. Og når det kommer til video, skal man bruge det medfølgende konverteringsprogram til at lave de MTV-filer, som afspilleren understøtter. Programmet er nemt at bruge, og det eneste man behøver gøre er, at pege på den videofil som skal konverteres, klikke på Start Conversion, og til sidst kopiere filen over på afspilleren.


Det er generelt meget nemt at overføre filer til Bladen, som opfører sig ligesom en almindelig USB-nøgle. Bare tilslut den pc'en med det medfølgende USB-kabel, og så finder Windows den som et nyt drev. Herefter kan man fx bruge Stifinder til at overføre filerne. En snedig detalje er i øvrigt, at Blade også har en lille kortlæser indbygget, som kan læse Micro-SD- og Micro-SDHC-hukommelseskort.

Fakta

TakeMS Blade 1GB

  • Lav pris

  • Mange funktioner

  • Nem at bruge

  • Groft display

  • Dårlig lyd

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her