Cookie- og privatlivspolitik


Tacx i-Magic VR trainer

Fantastisk cykeltræningsredskab, som er både realistisk og sjovt. Men prisen er høj.

Set til:

3.500,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Cykelfolket har i flere år kunnet købe en såkaldt home trainer. Det er en enhed, du sætter på din cykel indendørs, og den kan give belastning på baghjulet, så du kan sidde i stuen og træne på din egen cykel. Du behøver altså ikke en spinning- eller træningscykel – alle cykler kan i princippet bruges.

Sættet Tacx i-Magic giver dig mulighed for at køre i verdens største og mest kendte cykelløb. Der medfølger software, som indeholder ruter og træningsture, hvor du kan køre mod andre. Du ser rute og konkurrenter på skærmen. Når der kommer en stigning, øges belastningen, og du skal træde hårdere. Det er en fantastisk måde at motivere én til at træne – du får jo konkurrenter, du kan køre imod. Tacx kalder da også modellen for VR – virtual reality.

Det lyder fantastisk – men du skal være entusiast for at ville investere de 3.500 kroner, sættet koster. Hertil skal du lægge nogle hundrede kroner, hvis du vil have andre ruter end dem, der følger med sættet.

Det er lidt af en opsætning, der skal til, før du er ude at køre første gang. Reelt bør du have plads til at have systemet stående permanent i et rum – for det fylder meget i en stue og er for besværligt at pakke op, hver gang man vil træne.

Selve enheden spændes på dit baghjul, og forgaflen sættes i en holder. På styret sætter du en fjernbetjening, så du kan styre programmet, når du sidder på cyklen. Programmet er kun på engelsk, men er let at bruge – ikke mindst fordi der på dvd’en er eksempler på, hvordan du gør. Det mest besværlige er faktisk at sætte selve træningsenheden til cyklen op første gang. Det er næsten som at samle et skab fra Ikea. Men så kan du også køre de mest spektakulære cykelløb. Og det virker faktisk. Du glemmer hurtigt, at du sidder i stuen og sveder (husk en blæser, der er ikke fartvind i stuen), og du bliver helt opslugt og træder igennem, når de andre i feltet prøver at køre fra dig. VR trainer er et fantastisk træningsredskab til regnfulde dage, og det er underholdende legetøj. Prisen er høj, men kvaliteten følger med.

Fakta
  • Kør kendte cykelløb i stuen

  • Flot og god grafik

  • Realistisk

  • Dyrt

  • Besværlig opsætning

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Asus W90

Asus W90

Udstyr og ydelse ligger i top på denne Asus-pc, men det samme gør også prisen og maskinens vægt.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her