Cookie- og privatlivspolitik


Synology DiskStation DS411

Denne kompakte filserver fra Synology kan rumme hele fire harddiske indvendigt samt tre ekstra via USB- og eSATA-porte.

Set til:

2.988,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hard­diskene kan være 3,5 tommer eller kompakte 2,5 tommer til bærbare computere, og den maksimale kapacitet er hele 12 terabytes. To kølere på bagsiden sørger for køling til harddiskene – og gør det heldigvis ganske stille.
DiskStation DS411 leveres uden harddiske. Montering af disse foregår via bagsiden, hvor man åbner enheden med fire fingerskruer. Hver disk lægges i en skuffe og skubbes på plads. Monterer man 2,5- tommer-diske, skal de skrues fast i skufferne. Enheden tilsluttes uden problemer til hjemmenetværket med det medfølgende netværkskabel.
Man kan starte med at sætte en enkelt harddisk i og montere flere, når det bliver nødvendigt. Vælger man at lade serveren styre opsætningen, bruges disk nummer to som sikring mod harddisksammenbrud, mens disk tre og fire giver ekstra kapacitet Man kan også vælge at konfigurere RAID-opsætningen manuelt eller at bruge hver disk enkeltvis.
Opsætningsprogrammet byder på en behagelig overraskelse: Ud over at være rigtig pænt konstrue­ret er det på dansk hele vejen igennem. Opsætningen finder automatisk enheden, initialiserer disken og opretter delte mapper. Det foregår på en nøgtern måde, der ikke skjuler de tekniske detaljer, men svært er det ikke. Et backup-program sørger for at sikkerhedskopiere dine computere i baggrunden, når serveren er online.
Det er fint i sig selv, men hvad der virkelig imponerer ved serveren, er de rigtig mange programmer, der er indbygget i den.
Her er stort set enhver form for tjeneste, en server kan have – lige fra mediestreaming over ftp-server til en komplet webserver. Alt er nemt at sætte op. Vores hastighedstest giver også flotte resultater. En læsehastighed med nye harddiske over netværk på 71,2 megabytes/sekund er godt, og en skrivehastighed på 87,9 megabytes/sekund er direkte imponerende.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

Specifikationer:
• Antal drev: 4
• Maks. kapacitet: 12 TB
• Forbindelse: SATA II
• Netværk: 1.000 megabit
• Strømforbrug: 10/30 watt
• Porte: USB (2), eSATA (1)
• RAID: 0, 1, 5, 6, 10
• Støjniveau: 22,5 dB(A)
• Mål: 23,0 x 18,4 x 16,8 cm

Målinger:
• Skrivning: 87,9 MB/sekund
• Læsning: 71,2 MB/sekund

  • Høj kapacitet

  • Masser af funktioner

  • Nydelig brugerflade

  • Alt er på dansk

  • Relativt dyr

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her