Cookie- og privatlivspolitik


Synology Disk Station DS107+

Synology Disk Station DS107+ rummer en masse funktioner til almindelig fildeling på netværket.

Set til:

1.388,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Synology Disk Station DS107+ er en NAS-server. Det står for network-attached storage, hvilket nogenlunde kan oversættes til netværks­harddisk. Enheden, der primært består af en harddisk, som man kan få adgang til via sit netværk, giver flere fordele: Fx kan alle computere i hjemmet få adgang til harddisken og på den måde dele bl.a. musik og film. Serveren skal ikke sluttes direkte til computeren som en ekstern harddisk, men til fx en router.

Synology Disk Station har flere forskellige funktioner. Ud over at dele en harddisk kan man tilslutte en printer, så den bliver delt på netværket, og man kan også tilslutte eksterne harddiske til de to USB-stik. Man kan endda tilslutte et IP-kamera, så man kan se, hvad der foregår derhjemme, når man er ude. NAS-serveren leveres ikke med harddisk installeret, så den må man selv købe og montere i kabinettet.

Når den medfølgende software er installeret, kan man indstille den via sin webbrowser. Man kan bl.a. dele iTunes-musik og billedsamlinger og tage automatisk backup. Det meste foregår nogenlunde smertefrit og på dansk. Visse af funktionerne er dog meget indviklede, fx FTP-funktionen. Ellers går det forholdsvist enkelt med at oprette brugere og tildele dem private mapper og rettigheder.

Fakta
  • Mange funktioner

  • Kan bruges som printserver

  • Indviklet at sætte op

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her