Cookie- og privatlivspolitik


Swissbit S.Beat 1GB

MP3-spiller med indbygget schweizerkniv. Kandidat til prisen som mest blærede lommejukeboks. Og dyreste i forhold til kapaciteten.

Set til:

1.400,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Schweiziske Victorinox har de sidste par år skabt sig et nyt navn som producent af USB-nøgler, integreret i deres berømte schweizerknive. Faktisk laver fabrikken i dag adskillige "knive" uden knivsblade, specielt egnede til transithallerne i lufthavne, hvor alle slags knive er bandlyst efter 11. september 2001.

S.Beat kan bedst beskrives som en MP3-spiller med indbygget lommekniv. Det er i hvert fald MP3-spilleren, der fylder mest. Kniv, neglefil og saks er små og temmelig tarvelige. Helheden er til gengæld lækker at se på. MP3-spilleren kan tages ud (igen af hensyn til flysikkerheden) og bruges alene.

Det er imponerende, hvor meget, det kan lade sig gøre at presse ned i en lommekniv: 1 GB USB-hukommelse, MP3-spiller, FM-radio og diktafon. Man kan desuden optage direkte fra radioen. Optagelserne er i MP3-format og i hæderlig lydkvalitet.

Trods løfter i reklamen om, at lyden er "razorsharp", skærer den ikke i ørene. Faktisk er oplevelsen i de medfølgende ørepropper rigtig god. Betjeningen er også så god, som den kan være, når der kun er én knap og et display, som ville virke sparsomt selv i et digitalur.

Mange MP3-spillere (herunder iPod) er uløseligt bundet sammen med fabrikantens software, når der skal overføres filer. S.Beat leveres helt uden. Sæt enheden i USB-porten, og overfør de filer, du har lyst til. Lettere bliver det ikke. Den testede S.Beat havde dog bedst ved at være tilsluttet til langsomme USB-porte. På USB 2.0-porte gav den op efter få numre og slukkede.

Prisen er i den høje ende for en 1GB MP3-spiller, men S.Beat er et umanerlig lækkert designet og blæret stykke finmekanik. MP3-spilleren er imponerende, og schweizerkniven er en morsom tilføjelse.

Fakta

FAKTA

Swissbit S.Beat 1GB

+ Indbygget radio og diktafon
+ Lækker lyd
+ Stor blæreværdi
- Rigtig dyr
- Besværlig betjening

Mogens Nørgaard Trading ApS henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 32 96 80 16

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her