Cookie- og privatlivspolitik


Sweex 7” Digital Photo Frame

Sweex 7” Digital Photo Frame er en billig og meget enkel digital fotoramme.

Set til:

470,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Sweex’ lille 7-tommer widescreen-fotoramme er billig og føles billig. Den medfølgende plasticfod er tynd og irriterende elastisk, men kan dog klikkes fast og holde fotorammen vand- og lodret på skrivebordet eller i vindueskarmen. Fotorammen er ganske praktisk også forberedt til at kunne hænges op på væggen.

Opløsningen er med sine 480 x 234 pixels ret lav, men billedkvaliteten er hæderlig. Dog mangler der lidt lys, og så er det ikke optimalt, at den lille 7-tommer-skærm er i widescreen, for de digitale fotos taget i det normale 4:3-format bliver ret små i det på den lille skærm.

Det er også ret sparsomt med funktionerne, der groft sagt kun byder på en alarm og kalender. Og selv om der er indbygget hukommelse, slipper man ikke for at fodre fotorammen med et hukommelseskort – den interne hukommelse er nemlig kun på 2 MB og giver ikke plads til ret mange billeder.

Når du sætter strøm til fotorammen, kører der en række reklamebilleder, som du får fornøjelsen af at kigge på, hver gang rammen starter. Og eftersom den ikke kan gå i standby, skal du huske at slukke den, når du er færdig med at bruge den – og det foregår på stikkontakten, for der er heller ikke nogen tænd/sluk-knap. Når den endelig kommer i gang med at vise fotos, kan du gå ind i menuen og indstille lidt forskellige parametre som tid mellem billedskift, men der er ikke mange muligheder.

Konklusion:
Sweex 7” Digital Photo Frame er en billig og meget enkel digital fotoramme. Men dens mangel på muligheder – herunder at der mangler en tænd/sluk-knap – betød, at vi meget hurtigt blev trætte af den. Den har et lavt strømforbrug, men man skal hive stikket ud, før den slukker – og det trækker karakteren nedad.

Fakta
  • Lav pris

  • Ingen tænd/sluk-knap

  • Få funktioner

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her