Cookie- og privatlivspolitik


Strømforsyning med lidt ekstra

Denne luksusudgave fra NorthQ er en stille strømforsyning på solide 400 watt med nogle ekstra faciliteter.

Set til:

561,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Strømforsyningen er normalt ikke det, man ofrer flest tanker på i en computer. Men denne luksusudgave fra NorthQ er en stille strømforsyning på solide 400 watt med nogle ekstra faciliteter. Den er udstyret med en kæmpestor blæser, der kan rotere langsomt og trække masser af luft.

Noget nyt er USB-portene. Der er to porte på strømforsyningen, men det er dog kun den ene, der leverer data. Den anden giver kun strøm og er beregnet til opladning af MP3-spillere, mobiltelefoner o.lign., også når computeren er slukket. Udskiftning af strømforsyning er en lidt komplicert affære, og det gælder også denne, der er lidt dybere end de fleste.

Det kan også være svært at montere de små USB-kabler på bundkortetet. Det ville være praktisk, hvis de fire ledninger var samlet til en. Bortset fra monteringen er alt i orden.


Den har gode, lange kabler, leverer 400 watt effekt, og har indbygget blåt lys! Lyset kan heldigvis slås fra, hvis det generer.

Strømforsyningen lever op til forventningerne om at arbejde stille, er generelt præget af kvalitet, og vil være et udmærket valg til en god, hjemmebygget pc.

En kombination af kvalitet og pral, der fungerer glimrende. Man kommer også til at betale en tand ekstra for herlighederne.

Fakta
  • Stille og kraftfuld

  • USB-porte og lys

  • Gode kabler

  • Besværlig montering

  • Forholdsvis dyr

NorthQs hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her