Cookie- og privatlivspolitik


Stort maleprogram

GIMP er et stort maleprogram, der kan bruges på mange forskellige måder.

>> Hent programmet

Maleværktøjerne er almindelige pensler, blyanter, airbrush og clone-muligheder, der hver har et utal af indstillingsmuligheder. Farveovergange og sammenblandinger kan styres på flere måder. Med mange lag og ubegrænset fortrydelsesmulighed kan man lave ting om igen og igen og eksperimentere løs uden frygt for at gøre noget dumt.

GIMP kan arbejde med animerede filer. Ved at hente hver "frame" i animationen som sit eget lag kan animationen bearbejdes som en helhed eller i de mindste detaljer. GIMP er så velegnet til retouchering og specialeffekter, at det bliver brugt i biograffilm til at rette og tilføje ting, der er svære at bygge i virkeligheden. Brugerfladen er anderledes opbygget end i typiske Windows-programmer, men er ikke svær at lære. Hvert billede åbner i sit eget vindue, og et højreklik giver adgang til menuer med et væld af muligheder. Derudover er der en samling flydende værktøjspaletter med tegneværktøjer, indstillinger og genveje.

Der findes over 100 programudvidelser til GIMP, og for den helt avancerede bruger giver programudvidelsen Script-Fu endda mulighed for at programmere helt nye faciliteter og effekter.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her