Cookie- og privatlivspolitik


Stilhed på flyrejsen

Bose leverer en virkelig kompetent støjreduktion og lækker lyd, men det er heller ikke billigt.

Set til:

2.695,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det øjeblik flyet går i luften og kaptajnen slukker for skiltet med sikkerhedsbæltet, er det øjeblik et sæt Noice Reduction hovedtelefoner som Boses QC15 ryger om ørene. Når fingeren få sekunder efter rammer on/off knappen på højre hørebøf, er det som om den insisterende flylarm fuldstændigt forsvinder i et tomt intet. Larmen er stadig til stede med QC15 gør en habil indsats for at holde den på et meget tåleligt niveau.

Teknologisk sker der det, at en lille mikrofon i hovedbøfferne opfanger larmen og skaber en modfase, som så at sige lukker støjen ude. Det giver bedre plads til at musikken fra den medbragte MP3-afspiller eller lyden fra flyets underholdningssystem kan nå frem i en tålelig volumen. Og lyden i QC15 er fremragende, der er en god balance i lydbilledet og fint med detaljer.

QC15 benytter sig kun af et enkelt AAA-batteri, hvilket holder hovedtelefonernes vægt nede på behagelige 200 gram, og de sidder rart om ørerne uden at trykke eller blive for varme. Desværre er hovedtelefonerne ikke i stand til at levere lyd uden strøm, så når batteriet løber tør efter godt 35 timer, er det noget skidt ikke at have et ekstra med i det medfølgende etui.

Det eneste der rigtig savnes på QC15 er en ekstern volumenknap. Kun på den del af hovedtelefonstikket som sidder helt inde i venstre hovedbøf, er det muligt at vælge om lyden skal være høj eller lav. Det er en besværlig løsning hvis der skiftes lydkilde flere gange under rejsen.

Fakta
  • God støjreduktion

  • Lækker lyd

  • Ingen volumenkontrol

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her