Cookie- og privatlivspolitik


Steelsound 5H V2

Når det kommer til lyd i spil, er dette headset intet mindre end fremragende!

Set til:

479,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Steelsound 5H V2 er ikke bare endnu et headset, men et seriøst stykke værktøj til den ambitiøse pc-spiller, der vil have fordelen i at kunne høre lige præcis, hvor fjenderne befinder sig.

Første gang man prøver et 3D-skydespil med dette headset på hovedet, er det som om en ny verden åbner sig. For det første er lyden vanvittig god, og for det andet er det meget nemt at høre, lige præcis hvor, man bliver beskudt fra. Kort fortalt giver headsettet en fornemmelse af, at man er placeret midt inde i spillet. Og som om det ikke var nok med den fabelagtige lydgengivelse i spil, er det også rigtig godt designet.

Både hovedtelefonerne og bøjlen, som sidder henover hovedet, er foret med et ekstremt blødt behageligt materiale, som gør, at man kan holde ud, at have det på i mange timer i træk. Selve hovedtelefonerne er kæmpestore og omslutter ørerne uden at klemme nogen steder. Faktisk er de så store, at der er luft i mellem højttalerne og ørerne. Der er yderligere to praktiske detaljer forbundet med designet. Den ene er mikrofonen, som kan trækkes ud af den venstre hovedtelefon, når man vil bruge den, og skubbes tilbage igen når man er færdig, og den anden er, at headsettet kan skilles ad i tre dele, så det bliver nemmere at transportere rundt. Smart!


Det eneste, som headsettet ikke duer til, er gengivelse af almindelig musik. For at give den autentiske oplevelse i spil, er diskanten meget fremtrædende, og ved musikafspilning skærer den sig igennem marv og ben, og er fuldstændig ulidelig at høre på.

Fakta
  • Lydgengivelse i spil

  • Kan skilles ad

  • Behageligt at have på

  • Mikrofonens fysik

  • Duer ikke til musik

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her