Cookie- og privatlivspolitik


SteelSound 5H USB

SteelSound 5H er et hovedsæt, specielt til computerspil. Her er det til gengæld det ultimative våben.

Set til:

799,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Navnet SteelSteries er kendt af spillere verden over. Det lille danske firma leverer spiludstyr til professionelle computerespillere i alle verdensdele. Folk, for hvem spil er mere end bare afslapning og som betragter et sæt hovedtelefoner til 800 kroner som et uundværligt arbejdsredskab. Hvis effekten kan ses på highscoren, er den pengene værd. Hvis ikke, er den bras!

SteelSound 5H er et hovedsæt med indbygget mikrofon til især spillere, der har brug for at høre præcis hvor fjendens styrker befinder sig og aflevere en lynsnar besked om det til medspillerne.

Hovedsættet er ganske vist ikke lavet i stål, men det virker usædvanlig robust og solidt. For at gøre det let at tage hovedsættet med sig i tasken til næste LAN-party, kan man ved at trykke på to knapper skille det ad i tre dele. Den indbyggede mikrofon sidder på en bøjelig svanehals, som kan skydes ind i den venstre øreskål hvis du ikke skal bruge mikrofon i det spil, man spiller lige nu. Der følger en USB-adapter med, så man kan vælge, om hovedtelefonen skal sættes til pcens indbyggede lydkort eller USB-porten. Der er fordele og ulemper ved begge metoder, så valgmulighed er perfekt.

Afslører alle detaljer
Kan en hovedtelefon virkelig forbedre din highscore? Som selverklæret lydekspert er jeg skeptisk, men der er nok noget om snakken. SteelSound 5H har en udpræget klar og analytisk lyd. Det er meget let at høre forskel på små detaljer. Det er livsvigtigt, når det gælder om at opdage en modstander, der liste sig ind op dig, eller forstå en medspillers kommentarer. Bassen er formidabelt dyb og kraftig. Eksplosioner gennemryster dig, så du næsten glemmer, at der kun er tale om hovedtelefoner.

Alt i alt er SteelSound 5H ikke et gennemsnitligt hovedsæt. Prisen er høj, men computerspillere er vant til at betale for godt grej. Og man føler sig som en rigtig hitman, når man tager sit prof-udstyr frem af tasken og samler delene med et tydeligt klik. Musik klarer SteelSound også, men glem alt om baggrundsmusik, for man bliver druknet i bas og får alle detaljerne serveret på et iskoldt stålfad!

Fakta

FAKTA

SteelSound 5H USB

+ Solidt bygget
+ Afslører alle detaljer
+ Gennemtænkt design
+ USB-adapter
- For voldsomt til musik

Soft Trading henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 70 25 00 75

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her