Cookie- og privatlivspolitik


SteelSeries Steelkeys 6G

Steelkeys 6G er et lækkert men primitivt tastatur.

Set til:

599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Steel Series nye solide spilletastatur er mildest talt skabt til at få tæsk, og producenten oplyser, at alle tasterne kan holde til intet mindre end 60 millioner anslag hver!

Designmæssigt ligner tastaturet et levn fra pc'ens barndom. Det er højt og firkantet, der er ingen genvejstaster eller multimediefunktioner, og de høje taster sidder relativ langt fra hinanden - men det er ekstremt lækkert at skrive på og spille med!

Tasterne går som en drøm, og man behøver ikke engang trykke dem helt i bund, før de reagerer. Kontakterne som sidder inde i tastaturet, og som registrerer anslagene, er beklædt med 18 karat guld, hvilket ifølge producenten skulle give en ekstra lav reaktionstid. Vi kunne dog ikke mærke den helt store forskel på reaktionstiden fra andre tastaturer, men en anden egenskab, som både er brugbar og mærkbar, er, at tastaturet kan registrere op til otte anslag på én gang. Denne egenskab gør, at man kan styre bedre og mere organisk i spil og lave avancerede tastekombinationer.


Med i pakken følger 88 løse taster i grå, som man kan bruge i stedet for de sorte, der sidder på tastaturet i forvejen. Det er lidt smart, for så kan pc-spilleren lave sit helt eget tastaturlayout, hvor spilletasterne har sin egen farve. Og med den medfølgende plastisktang er det nemt at skifte tasterne.

Fakta

SteelSeries Steelkeys 6G

  • Lækkert at skrive med

  • Meget solidt

  • Kan registrere 8 anslag af gangen

  • Høj pris

  • Primitivt design

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her