Cookie- og privatlivspolitik


Steelseries 7H

Alt efter hvad man laver foran sin pc, kan der nogle gange være behov for at lukke verden ude, så det er nemmere at koncentrere sig

Set til:

680,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Andre gange er det rart at kunne følge med i, hvad andre omkring en siger. Derfor kan der med 7H frit udskiftes mellem et sæt støjisolerende hørebøffer i imiteret læder eller et par lettere af slagsen i stof, hvor omverdenens lyde slipper ind.

Headsettet er specifikt udviklet til folk, som kan have behov for at have headsettet med sig rundt. Det kan derfor skilles ad i tre dele, ligesom ledningen kan tages ud, så det er nemmere at have med i tasken. Ledningen består af to stykker på henholdvis en og to meter, alt efter om der kun er behov for en kort ledning til den bærbare, eller om den skal helt om på bagsiden af en stationær pc under bordet.

Lyden i headsettet hælder mod det tunge og kommer på den måde til at savne dynamik i lydbilledet, når der lyttes til musik. Men netop til spil er det godt, fordi lyden også er meget præcis og konkret – der er ikke tvivl om, hvilke af spillets lyde man hører, og det kan hurtigt blive forskellen på sejr eller nederlag. Mikrofonen er nem at få på plads, og stemmen går virkelig klart igennem til modtageren.

Fakta

• Tilslutning: Minijack
• Kabellængde: 1 + 2 meter

  • Præcis lyd

  • God mikrofon

  • Kan skilles ad

  • Lang ledning

  • Tung lyd til musik

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her