Cookie- og privatlivspolitik


Squeezebox v3

Squeezebox v3 er et mesterligt stykke udstyr, der gør det, den er beregnet til og så en hel masse andet. God lyd og sjovt legetøj, hvad mere kan man ønske?

Set til:

2.599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Da vi i sin tid anmeldte version et af Squeezebox havde vi to anker: Den var for dyr og i grimt plasticdesign. Nu har vi kun en.

Vi har anmeldt mange dimser der kan streame internetradio og musik fra en pc til et anlæg et andet sted i huset, men ingen der kan så meget som denne. Samtidig er version tre blevet gjort mindre, mere strømlinet og består nu mest af det vigtige - skærmen. Desværre er prisen stadig høj.

Opsætningen, hvad enten man har den dyre trådløse eller den lidt billigere med kabel, går som en leg. Allerede ud af æsken har du adgang til en lang række features. Der er det oplagte afspilning af den musik du har på pcen (i stort set alle formater) samt internetradio. Desværre understøtter den ikke kopibeskyttede musik som den man køber i netbutikkerne.

Men da programmet, der styrer Squeezebox er open source dvs. alle må lave ændringer og tilføjelser betyder det, at der findes et væld af smarte plugins. Fra de fjollede som et aflangt Tetris-spil og til de nyttige som avisoverskrifter som en mini lysavis i stuen. Det bedste er at internetradioen Pandora (www.pandora.com), der kan lære din musiksmag at kende, kan køre på din Squeezebox uden at din pc behøver være tændt.

Lyd i hi-fi kvalitet
Du kan stemme ja og nej til musikken Pandora spiller vha. din fjernbetjening og på den måde styre hvilken type musik, der spiller fremover - det er et fantastisk ægteskab mellem to rigtig gode tilbud til musikelskere.

Lyden fra Squeezebox er også god og leveres af en 24 bits digital til analog konverter i den bedre ende - eller man kan føre det digitale signal direkte til forstærkeren. Fjernbetjeningen er helt ordinær og slet ikke så elegant som selve boksen, men så kan man jo bare bruge en af de mange små programmer, der gør at du kan styre din Squeezebox med alt fra en mobiltelefon til en pda eller Sonys PSP.

Vores eneste kritikpunkt er den høje pris. Men du får ikke en bedre netværksstreamer!

Fakta

Fakta

Squeezebox v3

+ Stort display
+ Masser af funktioner
+ God lyd
+ Mange tilslutningsmuligheder

Squeezebox v3 kan købes hos Musicbox på tlf.: 27 73 18 12
+ Nem at sætte op

Forhandlerens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her