Cookie- og privatlivspolitik


Spyware

Spyware er små reklamefinancierede spionprogrammer, der uset kan blive installeret på din computer, fx når du downloader ting fra internettet.

Et spyware-program indsamler oplysninger, som det sender tilbage til programmøren eller det firma, der leverer reklamerne. Der kan være stor forskel på, hvilke oplysninger de forskellige programmer indsamler og i mange tilfælde er det nok en lettere overdrivelse at kalde dem spyware. Langt de fleste holder blot øje med de reklamer, du præsenteres for, så du ikke hele tiden får vist den samme. Der findes dog også deciderede spionprogrammer, der indsamler oplysninger om de hjemmesider, du besøger. Det skal dog siges, at programmerne ikke kan se dit navn og din adresse, medmindre du selv oplyser det.

Selvom spyware ikke er egentligt ødelæggende, kan det være ganske generende at blive bombarderet med reklamer og spywareprogrammer kan desuden hurtigt komme til at sluge meget plads på din computer, så den bliver langsommere. Derfor bør du altid sørge for at have en spyware-scanner installeret på din computer, som kan afsløre og fjerne spyware. Det er altid en god idé at scanne for spyware, lige efter at man har installeret nye programmer fra internettet.

På K-CD'erne, som følger med Komputer for alle, kan du ofte finde programmer, der nemt hjælper dig med at finde og fjerne spyware på din pc.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her