Cookie- og privatlivspolitik


Spil dig slank

Med et nyt motionsjoystick kan du nu tage kampen op mod de overflødige kilo, mens du hygger dig foran spilkonsollen.

Er du ved at tabe kampen mod de overflødige kilo, fordi du tilbringer for megen tid foran spillekonsollen i stedet for i træningscentret, kommer løsningen nu fra det amerikanske firma Powergrid Fitness. De har udviklet Exer Station, som er et motionsjoystick, der kan bruges sammen med spillekonsoller som Xbox, Playstation og GameCube.

I stedet for kun at bruge dine tommelfingre, skal du med en Exer Station bruge hele kroppen, når du vil styre, hvad der foregår i dine yndlingsspil. Fx kan du kontrollere hastigheden i bilspil ved at trykke frem i joysticket: Jo hårdere du presser, desto hurtigere kører du. Modstanden i joysticket kan indstilles på forskellige grader, så alle kan være med.

Producenten lover, at du med en Exer Station kan brænde op til 350 kalorier af i timen. Ved en rask gåtur af en times varighed brænder du mellem 250 og 300 kalorier af. Exer Station fås indtil videre i USA til en pris på 199,99 dollar hvilket svarer til cirka 1250 kroner.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her