Cookie- og privatlivspolitik


Spiderman 3 til PC

Er du glad for tegneserier om superhelte? Så har du måske drømt om at svinge dig fra bygning til bygning som Spiderman. Bliv ved med at drømme ... det kræver sin superhelt at finde ud af alle knapperne i det nye Spiderman 3 spil.

Set til:

219,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Lige i kølvandet på premieren af filmen Spiderman 3 følger spillet af samme navn, der ligesom filmen blandt andet omhandler Spidermans kamp mod hans indre svinehund - den sorte dragt fra rummet og dragtens menneskelige vært.

I spillet skal man mestre et væld af kombinationer med både mus og tastatur på samme tid for at slås, klatre på vægge eller i det hele taget komme omkring. Spillet er også ude til spillekonsoller, og der vil det sikkert virke naturligt med de mange kombinationsmuligheder. På en pc kræver det dog noget af en edderkop med seks ben og tungen lige i munden, hvis man ikke vil klaske ind i bygninger eller tumle rundt på fortovet hele tiden.

Grafikken er flot, og kommentarer fra skuespillerne i filmen er da også både sjove og finurlige - i god stil med de gode gamle Spiderman-tegneserier fra Marvel.

Systemkrav til spillet ligger i den tunge ende: En forholdsvis ny pc med en gigabyte hukommelse, masser af plads på harddisken og et kraftigt 3D-kort med 256 MB ram.

Hvis man er god til at spille på spillemaskinerne Xbox, Playstation 3 eller Wii og er vild med Spiderman, er det dog ingen dårlig investering.

Fakta
  • Billigt

  • God grafik

  • God stemning

  • Svært at styre

  • Store systemkrav

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her