Cookie- og privatlivspolitik


Speedlink Competition Pro

Commodore 64 var 1980’ernes helt store hjemmecomputersucces. Intet drengeværelse var komplet uden brødkassen, som den kærligt blev kaldt på grund af dens form og farve.

Set til:

218,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

For mange var Commodore 64 den første computer, og måske er der en lille smule sandhed i udtrykket “gammel kærlighed ruster aldrig”.
Nu har firmaet Speedlink fremspillet en kopi af et af de mest populære joysticks til Commodore 64, Competition Pro. Farven er ændret fra sort og rød til guld i anledning af joystickets 25-års jubilæum, og denne udgave skal sluttes til en moderne pc via USB-porten.
Bortset fra det så føles Competition Pro helt som i gamle dage. Heldigvis følger der en såkaldt emulator med på en cd, så man kan få pc’en til at efterligne styresystemet fra Commodore 64 og dens efterfølger, Amiga. Det gør det muligt at spille de 50 spil (25 til hvert styresystem), som også følger med i pakken.
Desværre er kvalitetsniveauet i spillene svingende, og man savner nogle af de helt store succeser fra dengang, for at oplevelsen bliver helt optimal.
Selve joysticket er solidt og virker, som det skal, og prisen for hele pakken kan man ikke klage over. Der findes flere andre emulatorer til Commodore 64 og Amiga på nettet, og der er masser af gratis spil, så hvis man kan leve med den lidt bedagede grafik og lyd, så er der masser af storslået underholdning. Men det er nok en fordel, hvis man selv har haft en af de to computere stående på værelset i sin tid, for nostalgien udgør en ret stor del af fornøjelsen ved Speedlink Competition Pro.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

En vellykket pc-udgave af en gammel klassiker, men spil­udvalget kunne være bedre.

  • Solidt

  • God pris

  • Sølle spiludvalg

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her