Cookie- og privatlivspolitik


SpaceNavigator Personal Edition

Hvis man benytter sig af de understøttede programmer, yder SpaceNavigator en rigtig god hjælp.

Set til:

449,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

SpaceNavigator Personal Edition er en 3D-mus, der bruges til at styre perspektivet/kameravinklen i programmer som fx Google Earth, Microsoft Virtual Earth og en lang række andre 3D-programmer. Og benytter man sig af denne type programmer, bliver den hurtigt en uundværlig partner.

Med en kampvægt der nærmer sig et halvt kilo, står SpaceNavigator rigtig godt fast på skrivebordet. Den store sorte knap kan trykkes ned, hives op, drejes og vendes, og kort sagt skubbes i alle retninger, og så er det en ubetinget fordel, at den ikke skøjter rundt på skrivebordet imens. Musen virker på den facon, at den styrer "kameraet", som man ser igennem - og er altså ingen erstatning for den almindelige mus. Hvis man fx løfter knappen en smule, zoomes der ud, og med et let tryk zoomes der ind, og med et vrid, kan man dreje det hele op på højkant, og så videre ... Knappens funktioner kan selvfølgelig konfigureres efter behov.


3D-musen er meget følsom og reagerer prompte på ethvert tryk eller vrid, og når man kigger på kort i fx Google Earth, kan det godt betale sig, at sætte følsomheden helt ned i det medfølgende kontrolpanel, for ellers kan det være svært at få kortet til at stå helt stille. Vi prøvede også musen med 3D-tegneprogrammet Google SketchUp, og hvor kameravinklen normalt styres med en brugerfjendtlig blanding af genvejstaster og den almindelige mus, blev det både nemmere og mere naturligt at bruge programmet med perspektiv-musen.

SpaceNavigator virker bl.a. med AutoCad, 3D Studio Max, Adobe Photoshop CS3, Google Earth og MS Virtual Earth, og på producentens hjemmeside findes en komplet liste over understøttede programmer.

Fakta

SpaceNavigator Personal Edition

  • Står godt fast

  • Naturlig styring

  • Brugervenligt kontrolpanel

  • Rimelig pris

  • Kan konfigureres efter behov

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Endnu flere gratisprogrammer og gratis services

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige programmer - helt gratis. Komputer for alle har udvalgt de bedste til dig.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her