Cookie- og privatlivspolitik


Space Siege

Grafikken er flot, og lyden god og stemningsfuld, men Space Siege bliver hurtigt kedeligt og ensformigt.

Set til:

289,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

De ondskabsfulde rumvæsener, Kerak, har besluttet sig for at udrydde alle mennesker, og det skal man, i rollen som kampsoldaten/ingeniøren Seth Walker, forhindre. Man er rent faktisk (trommehvirvel) menneskehedens sidste og eneste chance for overlevelse.

Kort fortalt befinder Seth Walker sig ombord på rumskibet Armstrong, som er på flugt fra Kerak-flåden. Og på Armstrong vrimler det med Kerak-monstre, der skal slås ihjel. Det lyder spændende, men er det ikke. Seth ses skråt bagfra i fugleperspektiv, og eneste måde at bevæge ham rundt på, er ved at venstreklikke foran ham med en stor gul pil - man kan altså ikke styre ham med tastaturet. WASD- og piletasterne bruges til at styre kameravinklen med.

Seth løber og løber, møder nogle monstre, som bliver pløkket ned, samler nogle stumper og førstehjælpspakker op, løber videre, møder flere monstre og så videre og så videre. Ensformigt ud over det sædvanlige. Når man støder ind i monstrene, højreklikker man på dem, og så begynder Seth at fyre løs med sit gevær. Her er de taktiske overvejelser og muligheder erstattet med masser af højreklik på universets dummeste kanonfødemonstre, gab! Dertil kommer, at Seth heller ikke engang kan løbe og skyde samtidig. Hver gang man højreklikker på et monster, stopper han helt op og begynder at skyde. Eneste lille detalje, der bryder forudsigeligheden i kampscenerne, er evnen til at springe til en af siderne med et tryk på E-tasten.

Grafikken er rigtig pæn, og lyden giver en god og dunkel stemning, men de uendeligt lange gange, bliver hurtigt ensformige. Og så er det lidt sjovt, hvor mange trykflasker og andre eksplosive dimser, der ligger spredt ud over det hele.

Fakta

Space Siege

  • Flot grafik

  • God lyd

  • Nemt at komme i gang med

  • Ensformigt og kedeligt

  • Ingen taktiske udfordringer

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her