Cookie- og privatlivspolitik


SoonR Client

Tag alle dine dokumenter og mails med dig på mobilen, det er SoonR's budskab. Det er gratis, opfindsomt og ganske frygtelig langsomt.

Set til:

kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Et er sikkert i livet: Du kan ikke tage det hele med dig, når du skal herfra. Den holdning deler de dog ikke hos firmaet SoonR, som er opsat på at gøre netop dette muligt. Om ikke i det hinsides, så i hvert fald, når du går ud af døren.

Hvis du har en mobiltelefon med browser, giver gratisprogrammet SoonR Client dig adgang til alle dokumenter og mails fra hjemme-pc'en. Pc'en skal blot være tændt og tilsluttet til nettet, så kan du fra mobilen bladre i de mapper og dokumenter, som du vælger at dele. Og det er endda ikke det hele. Hvis du har en Skype-konto, kan du via SoonR snakke i mobiltelefon til (lavere) Skype-priser.

Helt billigt bliver det dog ikke, da du både skal ringe til din mobiltelefon (det koster 1,20 kr. i minuttet via Skype) og til den person, som du vil tale med. Det kan således aldrig svare sig at ringe til købmanden på den måde, men skal du ringe udenlands, ser regnestykket anderledes ud, eftersom Skype-taksten er den samme, uanset i hvilket land modtageren befinder sig.

Et velklingende motto er åbenbart den vigtigste kvalifikation, når man driver forretning på nettet. Skype lover kunderne, at hele verden kan ringe gratis, og SoonR fortæller dig, at du godt kan tage det hele med dig. Det kan du faktisk, men selv med GPRS og 3G-telefoni er det en langsommelig affære at håndtere mails og dokumenter på en lille telefonskærm. Så hvis du har planer om at imponere de andre på cafeen ved at læse dine mails og dokumenter fra mobilen, gør du klogt i at ringe op i god tid, og skjule, at det kan tage mange minutter at nå så langt.

Fakta

SoonR Client

Programmet kan hentes gratis på www.sonr.com

  • Gratis service

  • Billig udenlandsmobil

  • Se alle dine mails

  • Adgang til dine dokumenter

  • Langsomt og bøvlet

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her