Cookie- og privatlivspolitik


Sony Vaio VGN-FW21z

Sonys Vaio er en eksklusiv bærbar, som formår at forene multimedie med business.

Set til:

11.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Indrømmet: Sonys Vaio-bærbar er meget lækker. Den er nok det tætteste, du i pc-verdenen kommer et lige så kompromisløst design som på Apples bærbare.

Det unikke ved den tre kilo tunge bærbare computer er magnesiumkabinettet i et let og funktionelt design, som er kombineret med et væld af multimediefunktioner. Men maskinen skilter ikke med det sidste. Kigger man efter, vil man opdage, at den har HDMI-udgang, et udmærket ATI Mobility Radeon HD3650-grafikkort og ikke mindst en lynhurtigt Intel Core 2 Duo-processor. Og så er der hele 500 gigabytes harddisk i den.

Tastaturet er et kapitel for sig: Knapperne er ”støbt” ned i rammen en for en. Det ser ikke bare godt ud, men giver også en perfekt afstand mellem tasterne, som er en fornøjelse at skrive på – især hvis man benytter sig af tifingersystemet.

Designmæssigt er Vaio svær at slå med sine lækre former samt detaljer som indbygget Blu-ray-drev (med brænder), god lyd og ikke mindst en skærm, som får både tekstbehandling og spil til at stå meget flot og skarpt. Sony har med denne model forsøgt at skabe en bærbar med multimediefunktioner, som også kan bruges til spil.

Det giver både fordele og ulemper i form af en meget tiltalende bærbar, der ikke skriger gaming, men på netop dette punkt heller ikke er helt så god som konkurrenternes modeller til samme pris, målt i ren grafikformåen. Disse bærbare er til gengæld mere kantede og klodsede i designet.

Sony Vaio VGN-FW21Z er derimod ren underspillet luksus og en klassemaskine, som du bliver mere og mere glad for, jo længere tid du bruger den. Det visuelle udtryk, det gode tastatur og den stabile maskine imponerer i længden. Processoren er meget kvik, skærmen er perfekt, og harddisken er imponerende.

Det eneste reelle kritikpunkt er grafikkortet, der ganske vist ikke ligefrem kan kaldes langsomt. Men et hurtigere grafikkort, som er noget kvikkere til spillenes krævende 3D-grafik, ville bestemt klæde en maskine på dette prisniveau – og lige løfte den op til absolut topklasse.

Fakta
  • Lækkert design

  • Hurtig processor

  • Stor harddisk

  • Grafikkortet kunne være bedre

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her